Vesileikkaus

Ota yhteyttä

Vesileikkaus on samanaikaisesti sekä tehokas että hellävarainen menetelmä, jonka avulla vältetään termiset ja kemialliset muutokset leikattavassa kappaleessa. Vesileikkauksessa jälki on tarkkaa, leikkauspinta laadukas ja muodon pysyvyys erinomainen, kun se toteutetaan ammattitaidolla ja nykyaikaisilla koneilla.

 

Koska vesileikkaus soveltuu lähes kaikille materiaaleille, kuten metallille, kivelle, muoville, kuidulle sekä paloherkille ja

pölyäville materiaaleille, se on vertaansa vailla oleva menetelmä.

 

Vesileikkauksen avulla voidaan toteuttaa myös monimutkaisia muotoja sekä isompia sarjoja. Leikkausjälki ei juuri jälkikäsittelyä vaadi, joten työvaiheiden määrä vähenee, mikä tarkoittaa usein myös säästöä työn lopullisissa kustannuksissa ja ympäristön kuormituksen vähentymistä. Nykyaikainen konekantamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa onnistuneen lopputuloksen.

Vesileikkauksesta on moneksi

Monipuolisena ja tarkkana menetelmänä vesileikkaus korvaa parhaimmillaan laserleikkauksen, sahaukset, jyrsinnät, poraukset ja hionnat. Vesileikkausta hyödynnetään mm. metallin, muovin, kuidun ja kiven työstössä, materiaaleiksi sopivat niin kevyet ja pehmeät materiaalit kuin kovat metallitkin. Vesileikkaus ei aiheuta kovaa lämpötilan nousua, joka saattaisi aiheuttaa työstettävään kappaleeseen muodonmuutoksia. Vesileikkaus sopii jopa valmiiksi pinnoitetuille materiaaleille, sillä leikkaus voidaan toteuttaa vahingoittamatta materiaalin pintaa.

 

SEWESTEK Oy:n pitkäaikainen kokemus vesileikkauksista näkyy niin palvelun sujuvuudessa, työn tarkkuudessa kuin lopullisissa kustannuksissakin. Vesileikkauksella voidaan toteuttaa lukemattomiin erilaisiin materiaaleihin reikiä, monimutkaisia muotoja, kuvioita tai ilmeitä. Panostamme ammattiosaamiseen sekä huippulaatuisiin ohjelmistoihin ja työvälineisiin. Tarvittaessa pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan tilaustyöt kiireellisellä aikataululla.

”Me SEWESTEKillä teemme ainoastaan korkealaatuista jälkeä. Toteutamme vesileikkaukset ajantasaisella ammattitaidolla sekä nykyaikaisilla laitteilla. Vesileikkuri on varustettu kahdella leikkaussuuttimella ja suurin leikattava kappalekoko on 6 000 mm x 1 500 mm. Kysy lisää eri materiaalien vesileikkauksista, aikatauluista ja kustannuksista!”

 

Työstämme aina tarkkaa ja viimeisteltyä jälkeä monenlaiselle pinnalle ja kaikkiin käyttötarkoituksiin!

Vesileikkaus

 • soveltuu useimmille erilaisille materiaaleille
 • mahdollistaa erittäin tarkan leikkauspinnan
 • soveltuu monimutkaisten muotojen työstämiseen
 • ei aiheuta lämmöstä aiheutuvia muodonmuutoksia
 • soveltuu niin yksittäiskappaleisiin kuin isoihin sarjoihinkin
 • on kustannustehokas vähentäessään tarkkuudessaan seuraavia työstövaiheita
 • on ympäristöystävällinen vähentäessään erilaisia työvaiheita
 • soveltuu myös paloherkille ja pölyäville materiaaleille
 • työstää metallia, kiveä, muovia ja kuitua.

Laitteellamme voidaan leikata:

 • metallia, lasia ja kiveä aina 70 mm:n paksuuteen saakka
 • kumia, kovia muoveja sekä puuta noin 100 mm:iin saakka
 • huokoisia materiaaleja noin 200 mm:iin saakka.

Muita palveluitamme ovat pulverimaalaus, hitsaus, laserleikkaus ja särmäys. Meiltä saat muiden palveluiden lisäksi korkealaatuisen pintakäsittelyn ja kokoonpanon hitsauksineen. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot