VESILEIKKAUS

Vesileikkaus on samanaikaisesti tehokas ja hellävarainen menetelmä, jonka avulla vältetään termiset ja kemialliset muutokset leikattavassa kappaleessa. Vesileikkauksessa jälki on tarkkaa, leikkauspinta laadukas ja muodon pysyvyys erinomainen, kun se toteutetaan ammattitaidolla ja nykyaikaisilla koneilla.

Koska vesileikkaus soveltuu lähes kaikille materiaaleille, kuten metallille, kivelle, muoville, kuidulle sekä paloherkille ja pölyäville materiaaleille, se on vertaansa vailla oleva menetelmä.

Vesileikkauksen avulla voidaan toteuttaa myös monimutkaisia muotoja sekä isompia sarjoja. Leikkausjälki ei juuri jälkikäsittelyä vaadi, joten työvaiheiden määrä vähenee, mikä tarkoittaa usein myös säästöä työn lopullisissa kustannuksissa ja ympäristön kuormituksen vähentymistä. Nykyaikainen konekantamme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa onnistuneen lopputuloksen.

Sertifikaatti takaa vesileikkauksen laadun.

VESILEIKKAUKSESTA ON MONEKSI

Monipuolisena ja tarkkana menetelmänä vesileikkaus korvaa parhaimmillaan laserleikkauksen, sahaukset, jyrsinnät, poraukset ja hionnat. Vesileikkausta hyödynnetään mm. metallin, muovin, kuidun ja kiven työstössä, materiaaleiksi sopii niin kevyet ja pehmeät materiaalit, kuin kovat metallitkin. Vesileikkaus ei aiheuta kovaa lämpötilan nousua, joka saattaisi aiheuttaa työstettävään kappaleeseen muodonmuutoksia. Vesileikkaus sopii jopa valmiiksi pinnoitettuihin materiaaleihin, leikkaus voidaan toteuttaa vahingoittamatta materiaalin pintaa.
 
SEWESTEK Oy:n pitkäaikainen kokemus vesileikkauksissa näkyy niin palvelun sujuvuudessa, työn tarkkuudessa kuin lopullisissa kustannuksissa. Vesileikkauksella voidaan toteuttaa lukemattomiin erilaisiin materiaaleihin reikiä, monimutkaisia muotoja, kuvioita tai ilmeitä. Panostamme ammattiosaamiseen, sekä huippulaatuisiin ohjelmistoihin ja työvälineisiin. Tarvittaessa pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan tilaustyöt kiireellisellä aikataululla.

”Me Sewestekillä teemme ainoastaan korkealaatuista jälkeä. Toteutamme vesileikkaukset ajantasaisella ammattitaidolla sekä nykyaikaisilla laitteilla. Vesileikkuri on varustettu kahdella leikkaussuuttimella ja suurin leikattava kappalekoko on 6 000 mm x 1 500 mm. Kysy lisää eri materiaalien vesileikkauksista, aikatauluista ja kustannuksista!”

Työstämme aina tarkkaa ja viimeisteltyä jälkeä monenlaiselle pinnalle ja kaikkiin käyttötarkoituksiin

Vesileikkaus

 • soveltuu useimmille erilaisille materiaaleille

 • mahdollistaa erittäin tarkan leikkauspinnan

 • soveltuu monimutkaisten muotojen työstämiseen

 • ei aiheuta lämmöstä aiheutuvia muodonmuutoksia

 • soveltuu niin yksitäiskappaleisiin, kuin isoihin sarjoihin

 • on kustannustehokas vähentäessään tarkkuudessaan seuraavia työstövaiheita

 • on ympäristöystävällinen vähentäessään erilaisia työvaiheita

 • soveltuu myös paloherkille ja pölyäville materiaaleille
 • työstää metallia, kiveä, muovia ja kuitua

Laitteellamme voidaan leikata

 • metallia, lasia ja kiveä aina 70 mm paksuuteen saakka
   
 • kumia, kovia muoveja sekä puuta noin 100 mm saakka
   
 • huokoisia materiaaleja noin 200 mm saakka


Muita palveluitamme ovat pulverimaalaus, hitsaus ja kevyet putkirakenteet esim. myymäläkalusteet.

 

Meiltä saat muiden palveluiden lisäksi korkealaatuisen pintakäsittelyn ja kokoonpanon hitsauksineen. Ota yhteyttä!