Laadukas pulverimaalaus nopeasti ja edullisesti

Ota yhteyttä

Lopputuloksella on monta nimeä, mutta sama, viimeistelty työn jälki. Pulverimaalaus on nopea, edullinen ja äärimmäisen kestävä tekniikka, jonka avulla maalattavaan materiaaliin saadaan aikaiseksi tasainen maalipinta ilman valumajälkiä. Käytössämme on RAL CLASSIC -värivalikoima.

 

Pulverimaalauksessa jauhemaali puhalletaan kappaleen pinnalle paineilman avulla. Paineilma saa aikaan staattisuuden, jonka vuoksi maali levittyy tasaisesti kaikkiin kulmiin ja pinnan muotoihin ilman ikäviä virheitä, kuten kuplia

tai valumia. Pulverimaalauksessa pintakäsittely viimeistellään modernissa, nykyaikaisessa polttouunissa, jonka jälkeen kestävä lopputulos ei murru tai lohkeile.

 

Maalaamomme maalauslinjastoineen ja uuneineen uusittiin keväällä 2020 markkinoiden parhailla koneilla ja laitteilla. Onnistunut investointi näkyy tehokkuudessa, kapasiteetissa sekä viimeistellyssä lopputuloksessa. Uusien investointien myötä meiltä saa myös kaksikerrosmaalausta.

Parhaat työvälineet takaavat pulverimaalauksen laadun

Päivitämme koneita ja laitteita jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Toimintamme on tehokasta ja voimme tehdä saman päivän aikana sekä pohja- että pintamaalauksia, ja työ valmistuu tarpeen vaatiessa nopeasti. Pidämme aina sovituista aikatauluista kiinni. Lähtökohtamme on asiakkaan tyytyväisyys.

 

Kestävän kehityksen kannalta on tärkeää huomioida, että pulverimaali ei kuormita ympäristöä muiden maalien tavoin, ja ohiruiskutuksessa ylimääräiseksi jäänyt jauhe voidaan kierrättää uudelleen. Käyttämämme maalipulveri on liuotinvapaata, joten sen ympäristökuorma on muihin maaleihin verrattuna huomattavasti pienempi.

Esikäsittelyssä käytössämme on ympäristöystävällinen, monivaiheinen nano-esikäsittely, joka sopii kaikille metallimateriaaleille (Decorrdal 921 -esikäsittelyprosessi). Pesun ja pinnoituksen yhdistäminen samaan vaiheeseen parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia. Nanokäsittely parantaa korroosionkestävyyttä sekä maalin tarttumista kappaleen pintaan. Nanokäsittelyn pääkäyttökohteita ovat muun muassa ajoneuvojen osat, kodinkoneet, rahtimaalaamot ja raskaat koneet.

 

Käytämme pulverimaalaustyössämme vain korkealaatuisia pigmenttejä ja seisomme sataprosenttisesti kestävän ja laadukkaan toteutuksen takana. Jauhemaalattavan kappaleen suurin koko on 2 x 2 x 6 metriä. Maksimi kappalepaino on 400kg.

 

Ota yhteyttä! Jauhemaalaamomme korkealaatuiset palvelut ovat saatavilla ympäri Suomen. Meiltä saat erilaisten materiaalien työstön lisäksi korkealaatuisen pintakäsittelyn ja kokoonpanon hitsauksineen.