PULVERIMAALAUS, JAUHEMAALAUS, POLTTOMAALAUS

Lopputuloksella on monta nimeä, mutta sama, viimeistelty työn jälki. Maalaustekniikkana pulverimaalaus on nopea, edullinen ja äärimmäisen kestävä tekniikka, jonka avulla maalattavaan materiaaliin saadaan aikaiseksi tasainen maalipinta ilman valumajälkiä. Käytössämme on RAL CLASSIC värivalikoima.

Pulverimaalauksessa jauhemaali puhalletaan kappaleen pinnalle paineilman avulla. Paineilma saa aikaan staattisuuden, jonka vuoksi maali levittyy tasaisesti kaikkiin kulmiin ja pinnan muotoihin ilman ikäviä virheitä, kuten kuplia tai valumia. Pulverimaalauksessa pintakäsittely viimeistellään modernissa, nykyaikaisessa polttouunissa, jonka jälkeen kestävä lopputulos ei murru tai lohkeile.

Uusi maalaamomme maalauslinjastoineen ja uuneineen uusittiin keväällä 2020 markkinoiden parhailla koneilla ja laitteilla. Onnistunut investointi näkyy tehokkuudessa, kapasiteetissa sekä viimeistellyssä lopputuloksessa. Uusien investointien myötä meiltä saa myös kaksikerrosmaalausta.

Sertifikaatti takaa pulverimaalauksen laadun.

Parhaat työvälineet takaavat pulverimaalauksen jäljen laadun

Päivitämme koneita ja laitteita jatkuvasti tarjoten aina asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Tehokkaan toimintamme ansiosta saman päivän aikana on mahdollista tehdä sekä pohja-, että pintamaalauksia ja työ valmistuu tarpeen vaatiessa nopeasti. Pidämme aina sovituista aikatauluista kiinni lähtökohtana asiakkaan tyytyväisyys. 

Kestävän kehityksen kannalta merkittävää on huomioida, että pulverimaali ei kuormita muiden maalien tavoin ympäristöä ja ohiruiskutuksessa ylimääräiseksi jäänyt jauhe voidaan kierrättää uudelleen. Käyttämämme maalipulveri on liuotinvapaata, joten sen ympäristökuorma on muihin maaleihin verrattuna huomattavasti pienempi.

Esikäsittelyssä käytössämme on ympäristöystävällinen monivaiheinen nano-esikäsittely, joka sopii kaikille metallimateriaaleille. Pesun ja pinnoituksen yhdistäminen samaan vaiheeseen parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia. Nanokäsittely parantaa korroosionkestävyyttä sekä maalin tarttumista kappaleen pintaan. Nanokäsittelyn pääkäyttökohteita ovat muun muassa ajoneuvon osat, kodinkoneet, rahtimaalaamot ja raskaat koneet.

Käytämme pulverimaalaustyössämme vain korkealaatuisia pigmenttejä ja seisomme 100 % kestävän ja laadukkaan toteutuksen takana. Jauhemaalattavan kappaleen suurin koko on 2 x 2 x 6 metriä.

Ota yhteyttä! Jauhemaalaamomme korkealaatuiset palvelut ovat saatavilla ympäri Suomen.


Muita palveluitamme ovat vesileikkaus, hitsaus, metallityöt ja kevyet putkirakenteet esim. myymäläkalusteet. Meiltä saat erilaisten materiaalien työstön lisäksi korkealaatuisen pintakäsittelyn ja kokoonpanon hitsauksineen.