Hitsaus

Vesileikkausten ja pulverimaalausten lisäksi tarjoamme myös hitsauspalvelut yrityksille sujuvasti ja ammattitaidolla. Hitsattava materiaali on teräs. Oli kyseessä sitten korjaushitsaus, kokoonpanohitsaus tai muut hitsaustyöt, käänny rohkeasti puoleemme. Hitsaamme kokoon kappaleet, koneet, rakenteet ja laitteet.

Toteutamme haastavat ja tarkkuutta vaativat hitsaustyöt monipuolisella osaamisellamme. Vesileikkaus, pulverimaalaus ja hitsaus yhdessä muodostavat kovan kokonaisuuden, jonka avulla voimme toteuttaa tarkkuutta, taitoa ja osaamista vaativat projektit alusta loppuun ilman välikäsiä. Tarpeen vaatiessa työt hoituvat nopeasti ja kustannustehokkaasti yhden katon alta. Panostamme kaikissa palveluissamme työn laatuun sekä kestävyyteen asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Hitsaamme kappaleet tarkasti ja kestävästi monen vuoden kokemuksella. Valmistelemme, työstämme ja viimeistelemme prosessit aina vaatimusten mukaisesti. Monet eri hitsaustekniikat, kuten MIG- ja pistehitsaus ovat ammattitaitoiselle ja vaadittavat pätevyydet omaavalle henkilökunnalle tuttuja ja hitsausjälki on siistiä ja kestävää.

Leikkaus, hitsaus ja maalaus, kaikki onnistuu

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja autamme kokonaisuuden suunnittelussa.


Muita palveluitamme ovat vesileikkaus, pulverimaalaus ja kevyet putkirakenteet esim. myymäläkalusteet. Meiltä saat edellisten lisäksi myös korkealaatuisen pintakäsittelyn ja kokoonpanon.

Mitä tahansa tarvitsetkin, ota yhteyttä! Autamme kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutamme hitsaustyöt ammattitaidolla ja laadukkaasti.