Palveluvalikoimaamme kuuluu myös hitsauspalvelut yrityksille sujuvasti ja ammattitaidolla. Hitsattava materiaali on teräs. Olipa kyseessä sitten korjaushitsaus, kokoonpanohitsaus tai muu hitsaustyö, käänny rohkeasti puoleemme. Hitsaamme kokoon kappaleet, koneet, rakenteet ja laitteet.

 

Toteutamme haastavat ja tarkkuutta vaativat hitsaustyöt monipuolisella osaamisellamme. Vesileikkaus, pulverimaalaus ja hitsaus yhdessä muodostavat kovan kokonaisuuden, jonka avulla voimme toteuttaa tarkkuutta, taitoa ja osaamista

vaativat projektit alusta loppuun ilman välikäsiä. Tarpeen vaatiessa työt hoituvat nopeasti ja kustannustehokkaasti yhden katon alla. Panostamme kaikissa palveluissamme työn laatuun sekä kestävyyteen asiakkaan tarpeita kuunnellen.

 

Hitsaamme kappaleet tarkasti ja kestävästi monen vuoden kokemuksella. Valmistelemme, työstämme ja viimeistelemme prosessit aina vaatimusten mukaisesti. Monet eri hitsaustekniikat, kuten MIG- ja pistehitsaus ovat ammattitaitoiselle ja vaadittavat pätevyydet omaavalle henkilökunnalle tuttuja ja hitsausjälki on siistiä ja kestävää.

Leikkaus, hitsaus ja maalaus – kaikki onnistuu

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja autamme kokonaisuuden suunnittelussa.

 

Saat meiltä myös esimerkiksi kevyet putkirakenteet, kuten myymäläkalusteet. Teemme näiden lisäksi myös korkealaatuisen pintakäsittelyn ja kokoonpanon. 

 

Mitä tahansa tarvitsetkin, ota yhteyttä! Autamme kokonaisuuden suunnittelussa ja toteutamme hitsaustyöt ammattitaidolla ja laadukkaasti.