Löydä rautainen kumppanisi
Pohjanmaan lakeuksilta!

Vesileikkaus – hintahan se on meillä kohdillaan!

Teemme vesileikkauksia kustannustehokkaasti Seinäjoelta koko Suomen tarpeisiin

SEWESTEK Oy:n pitkäaikainen kokemus vesileikkauksissa näkyy niin palvelun sujuvuudessa, työn tarkkuudessa kuin kustannuksissa. Vesileikkaus hinta – olethan yhteydessä niin voimme laskea parhaimman mahdollisen toteutuksen aikatauluineen ja kustannuksineen. Seinäjoen vesileikkauslinjastoltamme lähtevät viimeistellyt toteutukset koko Suomen alueelle, aina Helsinkiä, Tamperetta, Turkua, Vaasaa, Jyväskylää ja Oulua myöten.

Mitä vesileikkaus on? Mitkä ovat menetelmät hyödyt?

Vesileikkaus on tehokas, mutta myös hellävarainen menetelmä. Vesileikkaus ei aiheuta termisiä tai kemiallisia muutoksia leikattavaan kappaleeseen, eikä materiaaleihin tule jännityksiä ja kappaleet eivät vääntyile leikkauksesta johtuen. Leikkausjälki on hyvin usein riittävä, eikä tarvitse jälkikäsittelyä.

Tarkkuus, leikkauspinnan laatu, muodon pysyvyys ilman lämpömuodonmuutoksia ja soveltuvuus lähes kaikille materiaaleille tekee vesileikkauksesta vertaansa vailla olevan menetelmän. Vesileikkaus-menetelmällä saadaan lisäksi toteutettua monimutkaisia muotoja. Se soveltuu myös niin yksittäiskappaleiden kuin isompien sarjojen työstöön. 

Tarkkaa ja viimeisteltyä jälkeä monenlaiselle pinnalle ja käyttötarkoitukseen. Vesileikkaus soveltuu

 • Sopii useimmille materiaaleille
 • Tekee erittäin tarkkaa leikkauspintaa
 • Soveltuu monimutkaistenkin muotojen työstöön
 • Ei aiheuta lämmöstä aiheutuvia muodonmuutoksia
 • Soveltuu yksitäiskappaleisiin kuin isoihin sarjoihin
 • Vähentää tai poistaa seuraavia työstövaiheita tarkkuudellaan
 • Soveltuu myös paloherkille ja pölyäville materiaaleille
 • Työstää metallia, kiveä, muovia ja kuitua

Nykyaikaisella laitteilla korkealaatuista jälkeä

Laitteemme on varustettu kahdella leikkaussuuttimella ja suurin leikattava kappalekoko on 6000 mm x 1500 mm. Olemme panostaneet vahvasti pääpalveluumme ja se näkyy myös laitteistomme laadukkuudessa.

Laitteellamme voidaan leikata

 • Metallia, lasia ja kiveä aina 70 mm paksuuteen saakka. 
 • Kumit, kovat muovit sekä puu noin 100 mm saakka. 
 • Huokoiset materiaalit noin 200 mm saakka.

Muita palveluitamme on jauhemaalaus, hitsaus ja kevyet putkirakenteet esim. myymäläkalusteet. Meiltä saat työstön lisäksi korkealaatuisen pintakäsittelyn ja kokoonpanon hitsauksineen.

OTA YHTEYTTÄ!

Toimipisteeltämme Seinäjoelta lähtevät toteutukset koko Suomen alueelle, aina Helsinkiä, Tamperetta, Turkua, Vaasaa, Jyväskylää ja Oulua myöten. Lähiseudulla, kuten Lapualla, Kauhavalla, Alajärvellä, Alavudella, Kauhajoella ja Ilmajoella, olemme luotettu ja tunnettu tekijä. SEWESTEK Oy tarjoaa parhaimmat ratkaisut materiaalisi työstöön. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme tuotteesi työstön, millaisin menetelmin, aikatauluin ja kustannuksin. Vesileikkaus hinta – soita tai lähetä viestiä!