Löydä rautainen kumppanisi
Pohjanmaan lakeuksilta!

Pulverimaalaus, jauhemaalaus, polttomaalaus…

Monen monta nimeä, mutta on vain yksi toimiva tekijä Seinäjoelta

SEWESTEK Oy on jauhemaalamo paikallaan kun kyse on korkeanlaadun ja -palvelun työstä. Seinäjoen jauhemaalaamostamme lähtevät viimeistellyt toteutukset koko Suomen alueelle, aina Helsinkiä, Tamperetta, Turkua, Vaasaa, Jyväskylää ja Oulua myöten. Suosittu jauhemaalaamomme palvelee pitkäjänteisellä yhteistyöllä myös lähialueen yrityksiä esim. Lapualla, Kauhavalla, Alajärvellä, Alavudella, Kurikassa ja Kauhajoella.

Meiltä saat myös hitsauspalvelut.

Kestävä toteutus pulverimaalauksella

Tiedetään, että kun työ tehdään huolellisesti, näyttää se paitsi viimeistellyltä, mutta on yleensä myös kestävä. Sama pätee jauhemaalaamomme toteutuksiin, hyvin tehty pintakäsittely voi pysyä hyvänä useamman vuosikymmenen käyttökohteesta riippuen.

Miten maalaus tapahtuu?

Pulveri-/jauhemaalauksessa käytämme vain korkealaatuisia pigmenttejä. Jauhemaalin levittämisessä tarvitaan paineilmaa, jolla pulveri ruiskutetaan pinnalle. Esimerkiksi märkämaalaukseen verrattuna pulverimaalauksella ei tule esiin ikäviä valumajälkiä. Maalin pinnalle kiinnittää sähköstaattisuus ja uunin kova lämpötila. Käsittelyn jälkeen pinta on kova ja kestävä tuleviin koitoksiinsa.

Pulverimaalaus ei kuormita muiden maalien lailla ympäristöä ja sen ohiruiskutuksessa jäänyt ylimääräinen jauhe voidaan kierrättää uudelleen. Jauhemaalaus soveltuukin erinomaisesti tuotteille ja yrityksille, joiden tavoitteena on kunnioittaa kestävän kehityksen periaatteita.

Jauhemaalattavan kappaleen suurin koko on meillä 2 x 6 metriä.

Mitä pulverimaalaus maksaa?

Tiedustelut ja toimeksiannot

SEWESTEK Oy kertoo mielellään lisää palveluistaan ja siitä, miten tuotteesi pulverimaalaus toteutetaan, sekä aikataulujen ja kustannusten laidasta. Seinäjoen jauhemaalaamomme toimitetaan nopeat toteutukset kautta maan.

Ota yhteyttä!

pulverimaalaus